Yoga Göteborg Zumba & Dancin`g

Yin Yoga (stretch klass)
Denna yogaform använder vi för att väcka, stretcha och därmed stärka kroppen.
Klassen är mycket bra att komplettera med till sin dans men även som komplement till annan motionsträning och för att sätta guldkant på sin tillvaro.
I stretch klassen/Yinyogan håller vi positionerna länge. Med fokus på andningen.

Dancin’G + Yoga

På fredagar startar vi helgen på bästa sätt. Ett svettigt pass som kombineras med en lugnande och utsträckande yoga. Passet är 75 min långt och du kommer få ut både dans, styrka, svett och fokus!

Dancin`G®

En underbar härlig allround träning för dig som vill motionera och ha kul. För dig som helst vill slippa gymmet och bara ha roligt på din träning. Svettas, dansa och träna din core med motion, ALLT i ETT. Passet tar dig genom tiderna från 70- tal till nutid!!! Låt dig sväva med!


En träningsform som bygger på de latinamerikanska danserna. Salsa, Marengue och bachata bla.
Träna, svettas, dansa och ha kul samtidigt med oss! Vi har två av de absolut bästa instruktörerna:

My Josefsson ger dig ett riktigt tufft och stärkande program, Hon får dig att känna att du lever och har blivit mer FIT:) Även niminerad till en av sveriges 4 bästa gruppstränings instruktörer 2015.

Marina Eklund får dig att glömma allt annat för en stund och får dina höfter att svänga mer än vad du tror är möjligt!  Skratta och dansa på samma gång i denna härliga energiska dansform;)


Zumba Toning

Du kan enkelt, på söndagar, kombinera ditt zumba pass med lite styrka. Fortfarande på ett dansant vis. Du slipper tyngderna om du vill, eller så tar du med dina Zumba Sticks;) Passet ligger direkt efter ett fitness pass på söndagar. Det går bra att bara gå på Toningen, eller så passar du på att gå båda!

Söndagar kl 17.00 MARINA och direkt därefter kan du fortsätta med zumba fitness.


Zumba Step

Effektiv dansant och rolig träning på bräda. Rumpan får sig ett rejält träningspass och du skrattar och har kul med dina kursdeltagare på samma gång!


YOGA- FACEFULLNESS- WORKSHOPS!

RING FÖR ATT BOKA TID eller ha uppsikt på hemsidan för workshops.
Perfekt team building, aw eller workshop som får alla att både skratta och slappna av!
Detta pass baseras på Yogiska andetag och positioner, ansiktets medvetna övningar och skratt som avslutas med lugn meditation!

Alla vet att styrketräning i kombination med konditionsträning är jätte bra för kroppen.
Detta kan vara lika relevant för ansiktet som vi använder tillsammans med våra smidiga och vältränade kroppar hela tiden. Ansträngda käkar och överspända ansiktsmuskler som är ofta en reaktion på en långvarig stress, kan ofta orsakas och i sin tur leda till spänningshuvudvärk, stelhet, sömnsvårigheter och tandproblematik. Stress betonade linjer, slapp och trött hud kommer som resultat av inre spänningar.
Kontakta oss för att boka!

Grupp pris: 150 kr/ person ( Dock minst 10 personer eller 1500 kr)