Ta de sista platserna / ombyggnad i lokalen

Nu har vi haft lite provdans för alla våra yngsta dansare på dansstudion. Men du som vuxen eller ungdom kan också dansa hos oss. Vi har ett brett utbud för både nybörjare och till dig som dansat tidigare! Platserna börjar dock ta slut i flera grupper, så kom ihåg att anmäla dig idag om du vill börja vårterminen med oss vecka 5!

För dig som vuxen/ungdom har vi prova på till viss del under vecka 5. Du behöver ej anmäla dig, men se till att komma i god tid och ring upp till oss på porttelefonen för att komma in. Du kan hålla utkik på våra sociala medier för att få aktuell info ang provklasser under kursstarten vecka 5.

För allas kännedom! Vi har byggt om i lokalen för att ge våra elever mer yta att dansa på. Detta gör att alla föräldrar som vill vänta på sina barn måste sprida ut sig i vår nya sitthörna utanför danslokalen (i trapphuset finns stolar och bänkar) Visa gärna ditt barn vart du kommer vänta så vet dem att du är nära! ALLA behöver hjälpas åt med detta pga säkerheten i lokalen vid ev utrymning. Korridoren inne i dansstudion skall i första hand vara till eleverna som inväntar sin danslektion och som kanske behöver äta lite och läsa en läxa! Våra ungdomar har en plats att vara på och det är vi stolta över att kunna ge dem i dagens ganska hårda klimat med färre och färre platser där de faktiskt kan umgås på. Så hjälp oss att göra tillvaron så grym det bara går genom att ge plats till våra elever! Fina grönområden finns också att ta en promenad i. Varför inte ta syskonen till lekplatsen ett stenkast från dansskolan? Hjälp oss att göra den bästa platsen i stan till våra elever! Tack på förhand!

Foto: Laurry J Gallardo