KURSSTART VECKA 5

Vill du lära dig dansa? Eller vill du hitta en plats där du kan utveckla och fördjupa din dans?

Artistique dansskola är en plats där du kan välja utefter dina egna förkunskaper eller om du helt enkelt vill lära dig grunderna. Hos oss kan du även träna på ett roligt sätt genom tex dansträningspass såsom Zumba, Latin Fusion och Dancin´G. För att komplettera ytterligare så har vi även Yoga på schemat. Hos oss finns helt enkelt något både för vuxna, barn och ungdomar. Varför ska man dansa hos oss? Många av våra kunder uppskattar den privata och nära kontakten mellan elev och lärare. Detta gör att man känner sig trygg och det i sin tur kan ge en plats där du kanske hittar nya vänner. Om du vill… Vi tycker det är viktigt idag att fånga alla elever på bästa sätt. Så din stund i danssalen får bli ditt space som du gör vad du önskar med. Inspireras, utvecklas, träna eller kanske gå utbildningar hos oss. För dig som ung 13-17 år erbjuder vi dansprogram med målsättning av 4 års utbildning. För dig som vill förbereda dig för yrkeslivet som dansare eller söka vidare till yrkeshögskolor har vi en förberedande 1-2 årig dans och pedagogik linje (18+) som man kan söka till varje år. Det sker genom en audition under våren 2024 för antagning hösten 2024.

Nu tycker vi att du skall roffa åt dig en plats till vårens kurser innan det blir fullt.

Sista anmälningsdag är 15 januari, men bara i mån av plats. Flera av grupperna fylls på snabbt, så var du snabb du med! Välkommen år 2024!!!

Anmälan till våra danskurser som tex Jazzdans, Contemporary, High heels, Female dancehall, Dancehall, Commercial, Hiphop, Balett, Danslinjen och Showgrupper gör du här: www.artistique.se/anmalan/