Nya lärare till VT 2024

Emma Johansson

  • emma.artistique@gmail.com

Emmas stora passion för dans och andra uttrycksformer som sång och teater har funnits med henne sedan hon var liten. Hon har alltid varit aktiv i olika former av kultursammanhang och genom åren har hon medverkat i ett flertal musikaler och revyer. Några exempel är Copacabana, Cats, Hairspray och La Cage Aux Folles producerat av Revymakarna i Skövde. Emma har också varit en del av Falköpings lokalrevy Teaterboven.

Emma har flera års erfarenhet av både undervisning av barn och ungdomar i dans och varit träningsinstruktör i olika träningsformer. Nu utbildar hon sig via Artistiques dansutbildning. Med Emmas breda bakgrund i kombination med nya tekniska och pedagogiska kunskaper kommer hon att erbjuda glädjefyllda och inspirerande danslektioner för sina grupper. “Mitt mål är att få “tända stjärnor”. Mina elever är mina stjärnor och min uppgift är att få de att lysa starkt med hjälp av dansglädje, musikalitet, teknik och spännande kombinationer. I de allra minsta barngrupperna hittar vi fram till den magin genom rytmikövningar och utforskande danslekar”

Ebba Setterborg

  • ebbasetterborg.artistique@gmail.com

Ebba är en engagerad och duktig dansare som nu även kliver upp och börjar undervisa hos oss på Artistique. Ebba har dansat i snart 13 år och är en otroligt bred dansare med kunskaps inom både de klassiska stilarna och de urbana streetdansstilarna.

Hon är en av medlemmarna i danskompaniet Blended Crew och har genom det fått jobba som dansare bakom artister som LaGaylia Frazier, John Lundvik och Lina Hedlund samt dansat i diverse shower och produktioner runt om i Göteborg. Hon har även medverkat i ett flertal danstävlingar i och utanför Göteborg -ihop med sitt crew men även som freestyledansare. Hon har medverkat i den prestigefyllda danstävlingen STREETSTAR 3 gånger ihop med Blended Crew.

Ebba älskar att dansa eftersom det är en fin konstform att uttrycka sig genom. Det är även en stor källa till hennes glädje då den får en att känna sig fri. Dansen förenar även människor.

Nu ser hon fram emot att också få börja undervisa och sprida sin kunskap vidare bland fler taggade dansare.

Karin Björneloo

  • karinbjorneloo@hotmail.com

Karin Björneloo är utbildad yrkesdansare vid Iwanson International School if Contemporary Dance i München, Tyskland och har sedan dess arbetat med dans, koreografi och mycket utbildning av lärare, pedagoger och instruktörer. Arbetar runt om hela Norden med event, klasser och utbildningar som mastertrainer för det värdsledande fitnessföretaget Les Mills och brinner alltid för pedagogik och en känsla av att alla skall kunna vara med! Älskar all typ av dans men har ett extra stort hjärta för contemporary och jazz!”