Dansa i Göteborg

Vill du lära dig allt inom dans? Har du tidigare kunskaper i dans och vill satsa mer professionellt? Då är Artistique dansskola i göteborg rätt plats för dig. Vi erbjuder 1-2 åriga dansutbildningar inom Jazz, Contemporary, Balett och Hiphop, med inkluderande pedagogisk inriktning, koreografi och komposition.
Ett dansprogram för dig som är 13-17 år finns också utformat över 4 år för den som vill satsa på bredd inom den moderna genren i dans. Vi jobbar starkt tekniskt inom Jazz och modernt och du väljer även komplementerande klasser såsom Hiphop, dancehall och jump and turns klasser. Du kan helt enkelt skapa en tubildning inom dans på din fritid.

För di som aldrig har dansat förut har vi stora möjligheter med våra fantastiska pedagoger att guida dig på ett roligt och lärorikt sätt. Vi värderar högt alla elevers närvaor i grupp och vi tycker att dans är en möjlighet att frigöra alla elevers tankar,oro eller kanske rentav blir dansen ett verktyg att hitta nya vänner på.

Kontakta oss via info@artistique.se eller via kontakrfurmulär på våran sida för att få din personliga guidning inom dans, träning och Yoga.

Den 25/11 öppnar vi anmälan för alla våra kurser inom dans, yoga, zumba mm på www.artistique.se/anmalan/

KURSSTART VECKA 5 2024.http://www.artistique.se/schema/