KURSSTART V 10

För att kunna anpassa verksamheten till den lag som klubbades igenom i riksdagen ang 10 kvm/ deltagare vid träning har vi inget val än att vänta till varmare väder och kanske en lugnare period av smittspridning. På så sätt kan vi sprida ut oss och jobba i små grupper varvat med uteträning samt att vi i denna stund jobbar 2 ytterligare lokaler att använda tillfälligt som ligger i anslutning till dansstudion. Klasserna kommer att variera mellan dessa lösningar om läget ser likadant ut i mars som nu.
Vi ställer inte in, vi ställer om oss och anpassar oss hela tiden till FHM s information.
Kom och dansa med oss. Håll uppe endorfinerna och må bra på ett säkert sätt tillsammans med oss from mars.

Kan man träna nu?

Ja! Vi erbjuder klasser online samt ”Säker träning”.

Boka önskad lärare eller stil i en privat lektion på överenskommen tid.
Pris 1400:-/h. Exempel: Max 4 personer kan dela kostanden på en lektion för 350:-/person och träna 1 h med dina vänner och en lärare som passar dina önskemål. Yoga, Hiphop, Balett eller fördjupning i teknik?

You name it!

maila oss: info@artistique.se

Varmt välkomna till en vår där vi blickar fram mot ljusare tider!