Öppet brev- Uppdatering Covid-19

Nu har en ny lag klubbats igenom som innebär att snabba beslut och nya regler kommer påverka verksamheter såsom tex gym mm.
Vi sitter redan nu och planerar hur vi löser detta om läget ser ut som nu även under vecka 6.

Först inväntar vi mer information vad det gäller tex barn och Fritidskurser. Därefter kommer vi höra av oss med vad som kommer gälla för just dig.
Tex kan det bli så att vi kanske flyttar fram kursstarten ett par veckor till eller så kommer vi varva olika grupper online och andra direkt på plats i studion uppdelade efter de regler som gäller.

Kom ihåg att vi går mot ljusare tider och att detta är nödvändigt under en kortare period. Allt kommer lösa sig till sist och det viktigaste är att vi hjälper varandra att vara aktiva lösningsorienterade i en sådan här svår tid.

Lokalen kommer vara tydligt märkt med Max antal inne i lokalen.
Föräldrar måste lämna sina barn nere i entrén och gärna utanför om så är möjligt tills lärare kommer (precis som under hösten;))

Så var ej oroliga. Vi kommer anpassa oss för allas säkerhet och det är viktigt vi hjälps åt så vi snabbare kommer tillbaka till ett samhälle som vi är vana vid.
Fortsätt anmäla er! Det är så ni håller verksamheten vid liv!

Vi kommer dansa under våren!

Om det är lite annorlunda från vecka till vecka eller om vi ses digitalt eller utomhus eller kanske t.o.m. i pytte små grupper, spelar ingen roll, vi kommer dansa och yoga och vi kommer lära oss hur vi tar oss igenom en kris tillsammans.
Tillsammans är vi starkare än en ensam krigare!

Vi ses och hörs närmare Februari med uppdaterade lägesrapporter!

HÅLL UT! Med vänlig hälsning, Pernilla Ekstrand , konstnärlig ledare Artistique dance & perform