Online klasser börjar släppas måndag 21/12

Vårt första paket med 4 klasser online, kommer innehålla musikalundervisning med Linda Lättman. Registrering sker via hemsidans anmälningsformulär. När du har betalat får du ett mail med länkar till innehållet i din online klass. Dela upp klasserna och börja med första klassen vecka 1. Öva och pausa så du känner dig säker. Efter en vecka fortsätter du med klass 2 osv. Klasserna innehåller sång, dans och teater undervisning.
OBS! Du kan inte ångra ett köp efter gjord betalning och få pengar tillbaka eftersom materialet skickas ut direkt till din mailadress och därför ej går att återge.

Vi önskar dig mycket glädje och musikalpaketet passar bäst till tonår/vuxen. Men om en vuxen är med tex en 10 åring för att hjälpa till att sjunga på engelska samt förstå temat (som är vuxentema) så är det självklart ok att beställa kursen. Tänk på att detta material skyddas av upphovsrättslagen och det är således förbjudet att dela materialet vidare till annan part.

Att tänka på:
Material skickas direkt till angiven mail adress.
Länkar till 4 klasser skickas ut.
Inför tex teater klassen (klass 3) behöver du även använda ytterligare material som skickas med i mailet.
Ta en KLASS i taget för att förstå upplägget.
Se vilket material som skickas med för att göra en så bra upplevelse som möjligt!

LYCKA TILL!!!