Dags att anmäla sig för kursstarten vecka 36

Vecka 36 startar höstterminen!

Vi kommer släppa 10 platser i varje grupp till att börja med för att säkerställa allas säkerhet i fortsatta rekommendationer från hälsomyndigheten. 
Har du anmält dig redan är du välkommen under kursstart enligt schema. För att säkra en plats bör du anmäla dig i god tid. Vi kommer ej erbjuda prova på och öppet hus i år eftersom vi vill skapa en säker plats för alla i ovissa tider. 

50 personer får maximalt vistas i vår lokal och vi ber alla föräldrar samt större elever att invänta sin lärares instruktion om när deras klass skall börja. Vi vill undvika stora folksamlingar vid klassbyten och ni kommer hela tiden ha en kommunikation med er lärare direkt plats för vad som gäller just dig/ditt barn. 

Vi önskar er varmt välkomna!

ps. Glöm inte att vi har en ny kod