Uppdatering rutiner Covid-19

NYA RESTRIKTIONER från myndigheterna gör att vi vill säkerställa absolut bästa förutsättningar till att undvika sammankomster om fler än 50 personer i danslokalen. Vi har våra deltagarlistor och kan se till att denna gräns aldrig överskrids. Det vi behöver säkerställa är att vid byte av klasser inte samlas för många personer inne i skolan. Detta gör vi på följande sätt: Alla klasser som hålls inomhus kommer avslutas 10 minuter tidigare än vanligt. Alla elever tar sina kläder och skor och lämnar byggnaden. Nästkommande grupp får gå in i byggnaden först exakt vid den tidpunkt som er klass börjar. GÅ EJ IN TIDIGARE! Var ombytt och klar när du kommer. Det är absolut förbjudet att vänta på sitt barn inomhus. Alla föräldrar ombedes att ta en promenad eller vänta utanför/bilen.