Stängt tills vidare/ öppnas pånytt vecka 13!

Viktig information har skickats till alla kunder med gällande restriktioner inför kursstart igen vecka 13. Hej igen alla goa föräldrar och elever! Vi vill börja med att tacka er för att ni är med oss och skapar en trygg miljö för våra elever och lärare. Pga den oro som kommit till oss, så vill vi respektera och ta hänsyn till allas känslor. Nya tider = nya rutiner och tillsammans kommer vi andas ut och vi tänker oss att vi kommer hitta ett sätt att fortsätta leva och kunna återgå till aktiviteter på ett så säkert sätt som möjligt. Vi kommer ta en vecka i taget och när vi väl återgår till dansen vill vi skapa nya rutiner som gäller på dansskolan för att känna ytterligare att studion är en säker zon att vistas på:) Vi återkommer om detta. Så tills vidare trycker vi på paus. Återhämtar oss, hittar ett lugn och kurerar.(Dansskolan stängd from idag och hela nästa vecka och vi kommer att ta igen ALLA klasser) Under tiden, ta gärna varma bad och promenader för att aktivt bygga upp ditt immunförsvar och motverka stress och oro. Träning och aktivitet är bra! Vi kommer erbjuda något utomhus pass under kommande vecka för er som känner er 100% friska! Vi börjar med ett ZUMBA pass på torsdag kl 19:00. Samling vid parkeringen. Annika kommer även skapa en facebook grupp om detta evenemang. Håll utkik på våra sociala medier. Alla friska dansare och motionärer får delta! “Tough times don`t last, Tough people DO” — Mvh Pernilla Ekstrand, Konstnärlig ledare,