Stängt torsdag 12/3

Men anledning av oron som finns hos våra kunder och med anledning av många förkylningar som också cirkulerar, har vi under förmiddagen haft ett planeringsmöte om hur vi skall gå vidare med detta virus som sprider sig snabbt. Vi följer myndigheternas rekommendationer men eftersom det känns lite oroligt just nu, så har vi valt att ikväll Torsdag, börja med att pausa (stänga skolan) för att invänta lite mer information från myndigheterna. Träning är bra för kroppen när du är frisk och motverkar stress och oro, därför vill vi uppmuntra alla till att träna på sina koreografier,hopp eller stretch övningar hemma ikväll, eller gå ut och ta en promenad i friska luften. Detta i väntan på lite mer uppdateringar angående spridningen av corona. Om inga nya restriktioner sätts in så återgår vi så klart till schemat. Men ikväll vill vi invänta mer direktiv för att göra så mycket vi kan för att minska oron. Sedan är det ENORMT viktigt att alla följer de restriktioner som ges och tar sitt ansvar att inte sprida förkylningar och eventuella virus. Försök att hitta ett lugn och tillsammans så löser vi detta. Hur allt kommer lösa sig framöver är inget vi vet just nu, men vi har många alternativ som gör att vi kan fortsätta ge er klasser, på ett eller annat sätt. The show must go on!!!! Bevaka din mail för att följa vår hantering i detta fall. Tack för visad förståelse!