Biljettsläpp!

Biljettsläpp idag av våran elevproduktion “Matad med teknologi”; på Stora Teatern Kungsparken 1, Göteborg: 2 föreställningar spelas 8/12 kl 14:00 & 16:30. Ring Stora teatern för att boka dubbelbiljett till rabatterat pris. Annars går det bra att gå in här www.storateatern.se Handling: En föreställning om hur livet var i början innan teknologin hade en sådan stor inverkan i våra liv. Hur den sedan har vuxit och spritt sig och blivit ett måste för fler och fler. Hur den har segregerat människor, fått oss att titta ner i våra skärmar istället för upp i varandras ögon. Hur psykisk ohälsa ökat drastiskt med hjälp av all ständig tillgång till sociala medier. Hur arbeten ersätts av robotar och människor blir utan jobb. Att ständigt vara uppkopplad. Ständigt Tillgänglig. Men aldrig vara närvarande. En fråga: Om teknologin fortsätter att växa och utvecklas i den takten som den gör idag. Kommer den en dag att ta över helt? Kommer vi sluta att säga Hej till varandra? Vårat svar. Våran tolkning. Våran varning.