Infobrev 1 VT 2016

Kurs start vecka 5. Vi hoppas att ni skall få en underbar vårtermin hos oss och just du har säkrat din plats. Om du är sugen på att testa något mer har vi öppnat skolan för Gratis Prova på vecka 5. Då kan kompisar och familj och vänner provdansa hos oss och man får lov att därefter boka upp sig i mån av plats om man tyckte det var roligt! Tänk på att komma 5-10 minuter innan klass. Föräldrar som hämtar sina barn, tänk på att ni kommer 5 min innan klass slutar, så ni finns lätt tillhands i foajén! Vår dialog med er är viktig så vi välkomnar er alla varmt att sitta ner i foajén och vänta på er danslektions start. Då får vi en direkt kontakt med elever och föräldrar på ett och samma ställe! Var vänliga se till att hjälpa varandra öppna ytterdörren för Artistiques elever! Ytterdörren skall vara låst och stängd. LOV ETC: ¤ kursstart och prova på vecka 5 ¤ sportlov alla grupper, EJ TISDAG OCH SÖNDAG vecka 7 ¤ extra lov 6-8 mars ¤ påsklov 27/3 – 1/4 ¤ påtittarvecka och kompis vecka, v 16. ¤ Sista veckan Zumba torsdag vecka 16. ¤ Sista vecka Dancin`g, zumba söndagar vecka 17. ¤ Sista veckan Yoga och Pilates vecka 18. ¤ Sista veckan alla danskurser enligt ordinarie schema vecka 18. (EJ MÅNDAG) ¤ SIsta gång Måndags grupperna 9/5. ¤ REP (ej alla grupper) tisdag 10/5 på MÖLLAN ¤ SHOW PÅ MÖLLAN 15/5 (Alla danselever)