Hösten 2015

Smygläsning om våra nya kurser till hösten: Modern balett/contemporary (Olika grupper 11-15 år och vuxen grupper) Lyrical Jazz, Mellan nivå för tonåringar Deltagare sökes till ny performanace grupp 10-25 år. Sadie Champlin kommer som ny lärare till oss. En gedigen dansare från USA med fantastiska erfarenheter som dansare med kända artister och stort bagage med internationell undervisning till barn och vuxna i bla usa, italien och kina. Hon ser mycket fram emot att komma till oss. Hennes klasser kommer att hållas på både svenska och enegelska! My Josefsson kommer att hålla i Performance gruppen , men även Pernilla och Sadie kommer att gästa vid koreografi arbeten. Denna grupp skall leverare hög performance kvalité vid förfrågan. Bla skall denna grupp utföra sitt första gigg på göteborgs kultur kalas vecka 33. Hör av er till oss idag om du är intresserad. Försommar träning kommer att hållas vecka 21-25. info@artistique.se