Dansskola Göteborg
 

Yoga Göteborg
Zumba & Dancin`g

Vi erbjuder detta för dig som vill gå en kurs med motion som fokus och för att skratta,träna och ha kul på samma gång.
Låt dig inspireras av en kurs för att låta tex din Yoga bli en del av din vardag. Låt ett zumba steg dansas i stora rummet. Låt dansen genom tiderna 70- tal, 80 tal, 90 tal få dig att svettas rejält med ett Dancin`G pass. Ta en kurs för att inspirera dig hur du kan ta med dig övningar hem för att ge din kropp en daglig aktivitet. Bli peppad för personlig vägledning i dansstudion.


Motionsklasserna pågår 12 veckor.


TIPS! Om du som vuxen har ett friskvårdsbidrag att använda, be oss då om ett kvitto för att använda dina friskvårdspengar till en kurs hos oss!

Yin Yoga i kombo med Pilates Yogi & Pilati

Denna yogaform använder vi för att väcka, stretcha och därmed styrka kroppen.
I Yinyogan håller man positionerna länge. Med fokus på andningen så går vi igenom olika asanas med varierande tempo och syfte. Vi bygger och värmer upp kroppen genom stärkande pilates övningar. Pilates används för att stärka de minsta musklerna i kroppen och därmed förebygga onda ryggar och ischjas problem tex.
Kursens mål är att du ska känna dig avslappnad men också stark. Du får en större kroppsnärvaro efter passet. Många upplever att de spända och korta musklerna får hjälp att sträckas ut och därmed en bättre återhämtning samt cirkulation i musklerna. Rekommenderas varmt för dig med både rygg/nacke och ischias problem.


YOGi TONING MED STYRKA
Ett energigivande och stärkande pass som inspireras av yogans flow och mindfulness tillsammans med styrketräning. Med klassiska yogapositioner aktiverar vi hela kroppen samtidigt som vi lägger fokus på balans, pulsökning och toning. Det är enkelt att lägga passet på den nivån som passar din egen förmåga och din kropp kommer tacka dig då vi stärker upp många problemområden såsom mage, rygg och axlar. 
Passet innehåller en uppvärmning, intensivare träningsdel och en nedvarvning och är utformat av våran egna Lina Lindqvist.
Perfekt för dig som vill komma i kontakt med din inre och yttre yoga warrior!


YOGA / Vinyasa Flow / Yin
Vi välkomnar ungdomar och vuxna till någon av dessa yoga pass med fokus på ro och flöde samt mental fokus. Yoga pass direkt efter skola eller jobb tidig eftermiddag ger dig en god återhämtning och plats i din kropp för ny ork och utmaningar.
Målet med kurserna är att välkomna alla oavsett ålder för att kunna förebygga stress och prestationskrav genom att använda sig av tex rörelse, stretch och djupa andetag.


YOGA- FACEFULLNESS- WORKSHOPS! RING FÖR ATT BOKA TID
Perfekt team building, aw eller workshop som får alla att både skratta och slappna av!

Detta pass baseras på Yogiska andetag och positioner, ansiktets medvetna övningar och skratt som avslutas med lugn meditation!

Alla vet att styrketräning i kombination med konditionsträning är jätte bra för kroppen.
Detta kan vara lika relevant för ansiktet som vi använder tillsammans med våra smidiga och vältränade kroppar hela tiden. Ansträngda käkar och överspända ansiktsmuskler som är ofta en reaktion på en långvarig stress, kan ofta orsakas och i sin tur leda till spänningshuvudvärk, stelhet, sömnsvårigheter och tandproblematik. Stress betonade linjer, slapp och trött hud kommer som resultat av inre spänningar.
Kontakta oss för att boka!

Grupp pris: 150 kr/ person ( Dock minst 10 personer eller 1500 kr)


Vinyasa Flow

i Vinyasa flow fokuserar vi på att  använda vår kropp och under tid bygga upp en flexibel och stark kropp, där balans, styrka och stretch vävs samman tillsammans med andningen. Vi arbetar med specifika muskelgrupper och att röra kroppen i alla riktningar. Vi ökar blodflödet i kroppen och hjälper kroppen att ge nytt syre till hjärnan för att orka ladda om, och prestera på nytt. Ujjayi-andningen utvecklas och finns där som ett hjälpmedel att skapa styrka, uthållighet och fokus. Klassens uppbyggnaden börjar mjukt för att sedan göra oss varma och svettiga i ett flöde för att i slutet av klassen avsluta med en avslappning för att balansera kroppen igen 


Dancin`G®

En underbar härlig allround träning för dig som vill motionera och ha kul. För dig som helst vill slippa gymmet och bara ha roligt på din träning. Svettas, dansa och träna din core med motion, ALLT i ETT. Passet tar dig genom tiderna från 70- tal till nutid!!! Låt dig sväva med!clip_image001zumba_small1.jpgEn träningsform som bygger på de latinamerikanska danserna. Salsa, Marengue och bachata bla.
Träna, svettas, dansa och ha kul samtidigt med oss! Vi har två av de absolut bästa instruktörerna:

My Josefsson ger dig ett riktigt tufft och stärkande program, Hon får dig att känna att du lever och har blivit mer FIT:) Även niminerad till en av sveriges 4 bästa gruppstränings instruktörer 2015.

Marina Eklund får dig att glömma allt annat för en stund och får dina höfter att svänga mer än vad du tror är möjligt!  Skratta och dansa på samma gång i denna härliga energiska dansform;)


Zumba Toning

Du kan enkelt, på söndagar, kombinera ditt zumba pass med lite styrka. Fortfarande på ett dansant vis. Du slipper tyngderna om du vill, eller så tar du med dina Zumba Sticks;) Passet ligger direkt efter ett fitness pass på söndagar. Det går bra att bara gå på Toningen, eller så passar du på att gå båda!

Söndagar kl 17.00 MARINA och direkt därefter kan du fortsätta med zumba fitness.


Zumba Step

Effektiv dansant och rolig träning på bräda. Rumpan får sig ett rejält träningspass och du skrattar och har kul med dina kursdeltagare på samma gång!

 


Yoga Göteborg

PDF'er för nedladdning:

0735-108027

Vill du börja hos oss?

Eller vill du att vi ringer dig?